Behandlingsplan

Behandlingsplan: På klinikken tilbyder vi udover løbende tandbehandling, også at udarbejde en mere langsigtet plan for hvordan vi sammen sikrer dig stærke og sunde tænder hele livet.

Aktuel patient information

OBS : Vi holder åbent i denne Covid-19 krise, men er stærkt begrænsede i vores tilbud af behandlinger som du kan læse nedenfor!

Vi må kun foretage "kritiske behandlinger" såsom tandpine, knækkede tænder/tabte fyldninger, skarpe kanter eller andet der generer/giver smerter inde i munden/tænderne. Behandlinger der blev startet op inden disse regler trådte i kraft, må gerne afsluttes som planlagt.

Vi må ikke foretage eftersyn/tandrensning, kosmetiske behandlinger eller mindre caries angreb. Da mange booker tid online til eftersyn, er dette link blevet midlertidigt lukket på hjemmesiden.

Vores åbningstider/telefontider er fra 8.00 til 12.00 i denne kriseperiode. Så snart vi må åbne normalt, vil åbningstiderne selvfølgelig også blive normale igen.

Har du fået en tid skal følge nedenstånde regler:

Har du/dine børn haft feber og hoste, synkesmerter eller vejrtrækningbesvær kan vi ikke tage i mod dig. Har du/dine børn inden for de sidste 14 dage opholdt Dig/Jer i èn af risikozonerne : Norditalien, Kina, Singapore, Hongkong, Japan, Sydkorea, Iran eller har Du/dine børn været i kontakt med en mistænkt smittet person, må du ikke komme ind på klinikken - men først ringe til klinikken, herved kan det evnt. afklares om Du/I kan være smittet med Covid-19 virus før vi kan modtage dig på klinikken. Falder Du/I ikke inden for ovennævnte risiko og derved kan komme ind på klinikken, skal starte med at afspritte hænderne via den opsatte spritdispenser i receptionen. 

Da denne krise ændrer sig time for time, holder vi løbende øje med situationen og vi vil holde vores patienter opdateret på hvordan det påvirker denne klinik og Dig/Jer via hjemmesiden.