Tandbehandling der holder – med garanti

Smilet er forhåbentligt det første, og helt sikkert det mest betydningsfulde indtryk, som du kan give andre mennesker. Undersøgelser viser, at smilet udgør helt op til 80% af førstehånds indtrykket, og det registreres indenfor de første 3 sekunder.

Den bedste garanti vi kan yde dig som patient, er omhu med vores arbejde, og omsorg for hver enkelt patient. Godt arbejde giver glade og tilfredse patienter, og intet er vigtigere for os. Og naturligvis bakker vi vores faglige stolthed op med en egentlig garanti på behandlingerne.

Garanti på fyldninger - 1 års 100% garanti ved normal brug

Garanti på Kroner, Broer og. lign. - 2 års 100% garanti

Garantien gælder med mindre andet er aftalt.
Garantien forudsætter at du overholder dine indkald  eller mindst 1. gang årligt bestiller en tid til eftersyn på klinikken.

Aktuel patient information

OBS : Vi holder åbent i denne Covid-19 krise, men er stærkt begrænsede i vores tilbud af behandlinger som du kan læse nedenfor!

Vi må kun foretage "kritiske behandlinger" såsom tandpine, knækkede tænder/tabte fyldninger, skarpe kanter eller andet der generer/giver smerter inde i munden/tænderne. Behandlinger der blev startet op inden disse regler trådte i kraft, må gerne afsluttes som planlagt.

Vi må ikke foretage eftersyn/tandrensning, kosmetiske behandlinger eller mindre caries angreb. Da mange booker tid online til eftersyn, er dette link blevet midlertidigt lukket på hjemmesiden.

Vores åbningstider/telefontider er fra 8.00 til 12.00 i denne kriseperiode. Så snart vi må åbne normalt, vil åbningstiderne selvfølgelig også blive normale igen.

Har du fået en tid skal følge nedenstånde regler:

Har du/dine børn haft feber og hoste, synkesmerter eller vejrtrækningbesvær kan vi ikke tage i mod dig. Har du/dine børn inden for de sidste 14 dage opholdt Dig/Jer i èn af risikozonerne : Norditalien, Kina, Singapore, Hongkong, Japan, Sydkorea, Iran eller har Du/dine børn været i kontakt med en mistænkt smittet person, må du ikke komme ind på klinikken - men først ringe til klinikken, herved kan det evnt. afklares om Du/I kan være smittet med Covid-19 virus før vi kan modtage dig på klinikken. Falder Du/I ikke inden for ovennævnte risiko og derved kan komme ind på klinikken, skal starte med at afspritte hænderne via den opsatte spritdispenser i receptionen. 

Da denne krise ændrer sig time for time, holder vi løbende øje med situationen og vi vil holde vores patienter opdateret på hvordan det påvirker denne klinik og Dig/Jer via hjemmesiden.