Download vores interaktive henvisnings blanket nedenfor.

Udfyld den på din computer, print den og send/indlever den hos os.

 

 

Kære tandlæge, læs venligst nedenstående inden du henviser:

Patienten I henviser, bliver kaldt ind til en indledende konsultation på 10 minutter, for at vi som behandler, kan få et indblik i arbejdsforholdende når henvisningen og medsendt røntgen er gransket. Her vil også blive informeret om risici ved den henviste behandling.

Husk at informere Jeres patient, der henvises til os, at en udeblivelse fra en operation koster 725kr. pr. time og der lægges 237kr. på for hvert kvarter herefter. En udeblivelse fra den indledende konsultation koster 275kr. (Jvf. Tandlægeoverenskomsten).

Er der synligt nære relationer til/involveringer af N.alv.inf på det røntgen i sender med henvisningen, skal i informere patienten om at vi muligvis tager en CBCT-scanning af området(f.eks. i forb.m. den indledende konsultation), inden en evnt. operationen. Dette gøres for at nedsætte risikoen for nervebeskadigelse under operationen. En scanning her i huset koster 995kr.

Aktuel patient information

Vær opmærksom på at vores tandplejer ikke arbejder hos os længere og der kan derfor ikke bookes tider hos hende.

OBS : Klinikken har åbent mellem jul og nytår 2019, men vi har lukket i uge 7 i 2020.

Husk der kan være slem trafik omkring Borgergade, bl.a. pga afspærrede veje i forb.m. bygningsprojekter omkring matriklen. Parkeringsplads kan være svær at finde/komme til i nærheden. Kør derfor i ekstra god tid hvis du er i bil.